Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Κατεβάστε αρχεία με μ-torrent


Επειδή καλό και το rapidshare, δε λέω, αλλά αν δεν είσαι συνδρομιτής είναι κάπως σπαστικό να περιμένεις αυτά τα λεπτά αναμονής από αρχείο σε αρχείο τα οποία όσο περισσότερα αρχεία κατεβάζεις τόσο μεγαλώνει ο χρόνος αναμονής, και επείδη όταν κατεβάζεις μια ταινία για παράδειγμα, συνήθως έχει πολλά αρχεία τα οποία πρέπει ένα ένα να περιμένεις να έρθει η σειρά τους να τα κατεβάσεις- υπάρχουν βέβαια προγράμματα τα οποία αλλάζουν την ip διεύθυνση και ουσιαστικά μπερδεύουν το rapidshare και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις από αρχείο σε αρχείο, αλλά εμένα κανένα δε με βόλεψε- το όλο θέμα γίνεται λίγο βαρετό. Έτσι, κατά τη γνώμη μου, ο καλύτερος τρόπος για ανταλλαγή αρχείων είναι μέσω torrent.

Υπάρχουν αρκετά προγράμματα με τα οποία μπορούμε να κάνουμε ανταλλαγή αρχείων μέσω torrent. Εγώ χρησιμοποιώ το μ-torrent και μέχρι σήμερα είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ο τρόπος για να αρχίσετε να κατεβάζετε με τόρεντ είναι πολύ απλός και γρήγορος. Καταρχήν κατεβάστε το δωρεάν πρόγραμμα μ-τόρεντ από εδώ, υπάρχει και για mac, και εγκαταστήστε το. Έπειτα γίνετε μέλος σε κάποιο ελληνικό (και όχι μόνο) τορεντάδικο (δωρεάν) όπως αυτό. Τέλος βρείτε αυτό που ψάχνετε, πατήστε "κατέβασμα" και το μ-τόρεντ θα κάνει τα υπόλοιπα.

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους σας έχω πρόβλημα με το utorrent το χρησιμοποιώ χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα εδώ μια εβδομάδα δεν κατεβάζει τίποτα στην αρχη είναι μπλε σε 1 λεπτό γίνετε κόκκινο έκανα απεγκατασταση και το ξανά έκανα εγκατάσταση αλλά τίποτα στο laptop που με την ίδια σύνδεση κατέβαζε ενώ στο pc όχι τη να κάνω ? ευχαριστώ εκ τον προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Potpouri
    Συνήθως όταν τα τορεντ γίνονται κόκκινα σημαίνει αδυναμία (ή κακή) σύνδεσης με το site που τα κατέβασες. Προσπάθησες να κατεβάσεις από κάποιο άλλο τορεντάδικο να δεις τι γίνεται; Επίσης προσπάθησε...

    1. Να συνδεθείς με το site που κατέβασες τα τορεντ να δεις αν δουλεύει.

    2. Κάνε στοπ σε όλα τα τόρεντ και μετά με δεξί κλικ κάνε "εξαναγκασμένο έλεγχο" (force recheck).

    Περιμένω να μου πεις αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Next previous home
Related Posts with Thumbnails